ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΒΟΥΤΣΑΨυχολόγος

    Η κα Βουτσά έλαβε το πρώτο της πτυχίο στην Ψυχολογία από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 1991 και στη συνέχεια μετέβη στη Γαλλία για το μεταπτυχιακό της D.E.A. από το Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales του Παρισιού.

    Από το 1999 εργάζεται αδιαλείπτως στον χώρο της ειδικής αγωγής, συμβουλευτικής και ψυχοεκπαίδευσης, προσφέροντας ψυχολογική υποστήριξη σε παιδιά, έφηβους και ενήλικες, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα (Σταθμός Πρώιμης Παρέμβασης Νίκη, Δήμος Αλίμου, Α΄ Μονάδα Ειδικής Αγωγής Αυτιστικών SOS, Νέα Μάκρη Αττικής, κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης ProEuropa, Πρόγραμμα «Αγαπώ τα Παιδιά» κ.ά.). Στα πλαίσια της διαρκούς κατάρτισής της, έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων, ομάδων εργασίας και κύκλων σεμιναρίων. Έχει τεράστια κλινική εμπειρία, με το ειδικό της ενδιαφέρον να εστιάζεται στην συμβουλευτική γονέων και οικογένειας, στον αυτισμό και τις διαταραχές συμπεριφοράς.

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κα Βουτσά είναι από τους πρώτους συνεργάτες του Λογοδικτύου (από το 2005) και ένα από τα εμπειρότερα μέλη της Ομάδας μας.