ΑΙΘΟΥΣΕΣ & ΥΛΙΚΟ

Το Λογοδίκτυο στεγάζεται σε ιδιόκτητα υπερσύγχρονα γραφεία 300τμ. Είμαστε υπερήφανοι για τις πλήρως ανανεωμένες (2018) αίθουσες εργοθεραπείας μας, με 3 ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης, πολύ πλούσιο αιωρούμενο εξοπλισμό, 3 τοίχους αναρρίχησης, ειδική μπαλοπισίνα μεγάλου μεγέθους, μεγάλη ξύλινη τσουλήθρα, ξύλινη σκάλα, ειδική σκαλοπατιέρα και δεύτερη τσουλήθρα, τραμπολίνα.

Στους χώρους αυτούς οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας βρίσκουν όλα τα εργαλεία που θα μεγιστοποιήσουν το αποτέλεσμα της δουλειάς τους, ενώ τα παιδιά έρχονται πάντα με μεγάλη χαρά και όρεξη για θεραπεία και παιχνίδι. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι οι συνεργάτες μας έχουν εξειδίκευση στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση και άλλες σύγχρονες, πρωτοποριακές μεθόδους θεραπείας.

Εξίσου υπερήφανοι είμαστε και για το πλούσιο λογοθεραπευτικό και εκπαιδευτικό υλικό μας, το οποίο χτίζουμε εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διαρκώς αγοράζοντας, μεταφράζοντας και προσαρμόζοντας την τελευταία λέξη της εξέλιξης και της προόδου από τον χώρο της Ειδικής Αγωγής στην Αμερική. Ειδικά για τον Αυτισμό, η πληθώρα του υλικού μας, σε κάρτες λογοθεραπείας, ειδικά προγράμματα και παιχνίδια, πιστεύουμε ότι είναι μοναδική στην Ελλάδα.

Επιπλέον, και στις 8 αίθουσες εργοθεραπείας και λογοθεραπείας μας, οι γονείς έχουν τη δυνατότητα μέσω μονόδρομου καθρέφτη να παρακολουθούν τις θεραπείες όταν αυτό είναι απαραίτητο, προκειμένου να εκπαιδεύονται στις διάφορες θεραπευτικές προσεγγίσεις.

Τα γραφεία μας είναι εύκολα προσβάσιμα και εξυπηρετούν όλες τις περιοχές του Λεκανοπεδίου Αττικής καθώς είναι:
-2’ από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (έξοδος Μοσχάτο-Λαχαναγορά)
-Πάνω στον σταθμό του ΗΣΑΠ-Μετρό (Σταθμός “Μοσχάτο”)
-Δίπλα στην Οδό Πειραιώς (γέφυρα Μοσχάτου)
-2’ από την παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος