Την ημέρα του ραντεβού

Την ημέρα που θα κλείσουμε τηλεφωνικά το ραντεβού αξιολόγησης του παιδιού σας, η γραμματεία μας θα σας αποστείλει ηλεκτρονικά μία “φόρμα ιστορικού”. Παρακαλούμε να την συμπληρώσετε όσο καλύτερα μπορείτε, καθώς αυτό θα βοηθήσει τους θεραπευτές να έχουν πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το παιδί και τις ανάγκες του.  Εάν σας δυσκολεύουν κάποιες ερωτήσεις, μην αγχωθείτε. Θα χαρούμε να τις δούμε μαζί την ημέρα του ραντεβού!

Την ημέρα του ραντεβού σας:

  1. Θυμηθείτε να έχετε μαζί σας συμπληρωμένη τη φόρμα ιστορικού. Είναι επίσης καλό να έχετε μαζί σας και το βιβλιάριο υγείας του παιδιού σε περίπτωση που κάποιες πληροφορίες χρειάζονται περαιτέρω διευκρίνιση.
  2. Προσπαθήστε να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να εξοικειωθεί με την περιοχή και να φτάσετε στο κέντρο μας χωρίς άγχος. Να θυμάστε ότι τα παιδιά διαισθάνονται το άγχος μας. Και αυτό μπορεί να επηρεάσει το επίπεδο συνεργασίας τους.
  3. Φροντίστε επίσης να είστε στο Λογοδίκτυο 5-10 λεπτά πριν το ραντεβού σας για να έχετε χρόνο να συμπληρώσετε την φόρμα ενημέρωσης για τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων.