Λίγα λόγια

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Το ΛΟΓΟΔΙΚΤΥΟ® ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2003 ως ένα απόλυτα πρότυπο θεραπευτικό κέντρο για τις διαταραχές του λόγου και της κίνησης, τις μαθησιακές δυσκολίες και τις ψυχικές διαταραχές. Η διεπιστημονική μας ομάδα απαρτίζεται από δεκάδες εξαιρετικά έμπειρους θεραπευτές και ιατρούς και παρέχει θεραπευτικές υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου. Για το λόγο αυτό έχουμε κερδίσει τη σταθερή εκτίμηση και αγάπη εκατοντάδων απαιτητικών οικογενειών. Αν θέλετε να νοιώσετε απόλυτα ασφαλείς ότι το παιδί σας ή ο άνθρωπος που αγαπάτε βρίσκεται σε καλά θεραπευτικά χέρια, ελάτε να μας επισκεφθείτε.

Το ΛΟΓΟΔΙΚΤΥΟ® στεγάζεται σε ιδιόκτητα, ολοκαίνουρια και υπερσύγχρονα γραφεία 300τμ, εύκολα προσβάσιμα και πλήρως εξοπλισμένα με τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά και θεραπευτικά εργαλεία για τις παθήσεις της επικοινωνίας και της μάθησης, παιδιών και ενηλίκων.

Την Ομάδα μας συντονίζει η Παθολόγος Λόγου & Ομιλίας κα Αναστασία Σταγιάνου, Μ.Sc., M.A./SLP-CCC, με μεταπτυχιακούς τίτλους στην Παθολογία του Λόγου και στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία, από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης (Boston University) των ΗΠΑ. Είναι μέλος του αμερικανικού συλλόγου A.S.H.A., ενός από τους παλαιότερους, πιο καταξιωμένους και καθολικά αναγνωρισμένους συλλόγους Παθολόγων Λόγου & Ομιλίας του κόσμου, καθώς και του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων-Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ).