Εταιρικό Προφίλ

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Το ΛΟΓΟΔΙΚΤΥΟ® είναι ένα σύγχρονο και σοβαρό θεραπευτήριο, με αυστηρά επιλεγμένους επιστημονικούς συνεργάτες που δουλεύουν με συνέπεια και σύστημα, με σοβαρότητα και αγάπη προς το παιδί και τον ενήλικα που έχει την ανάγκη τους.

Στον πραγματικά πρότυπο χώρο του ΛΟΓΟΔΙΚΤΥΟΥ®, που λειτουργεί σε πλήρη εναρμόνιση με τις προδιαγραφές και οδηγίες του Αμερικανικού Συλλόγου Λογοπαθολόγων & Ακουολόγων (A.S.H.A.) παρέχουμε ατομικές θεραπευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε άτομα με ποικίλες διαταραχές, γλωσσικέςεργοθεραπευτικέςψυχικές ή μαθησιακές.

Επίσης, κάθε Σάββατο πραγματοποιούνται στον χώρο μας Ομάδες Κοινωνικών Δεξιοτήτων για παιδιά όλων των ηλικιών.

Στο ΛΟΓΟΔΙΚΤΥΟ® χρησιμοποιούμε μία σειρά ειδικών διαγνωστικών εργαλείων και προγραμμάτων ώστε να παρέχουμε την πληρέστερη και πλέον εμπεριστατωμένη καθοδήγηση στον γονιό και το άτομο που χρειάζεται θεραπεία.

Επιπλέον, στα γραφεία μας  υπάρχουν μεγάλοι, ειδικά διαμορφωμένοι και κατάλληλα εξοπλισμένοι θεραπευτικοί χώροι Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης (4 αίθουσες) ενώ όλες οι αίθουσες λογοθεραπείας είναι επίσης εξοπλισμένες με εξειδικευμένο υλικό αποκατάστασης από τις ΗΠΑ. Τέλος, σε 8 (οκτώ) από τις αίθουσές μας οι γονείς έχουν τη δυνατότητα μέσω μονόπλευρου καθρέφτη να παρακολουθούν τις θεραπείες όταν αυτό είναι απαραίτητο. Έτσι εκπαιδεύονται στις διάφορες θεραπευτικές προσεγγίσεις και καθοδηγούνται πώς να βοηθούν το παιδί στο σπίτι.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το επίπεδο παροχής υπηρεσιών στον χώρο μας καθώς και για την πολύπλευρη κλινική και εκπαιδευτική πείρα του προσωπικού μας. Όλα αυτά αποτελούν την θεωρία του γιατί ξεχωρίζουμε στο ΛΟΓΟΔΙΚΤΥΟ®. Ξεχωρίζουμε όμως και στην πράξη: γιατί κάνουμε την δουλειά μας σωστά και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. Γιατί έχουμε ορατά θεραπευτικά αποτελέσματα. Είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να μας εμπιστεύεται και αυτό που μας οδηγεί μπροστά, στην πρωτοπορία και στην διαρκή βελτίωση και ανάπτυξη.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να μας γνωρίσετε από κοντά και να μας εμπιστευθείτε κι εσείς!