Εταιρικό Προφίλ

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Το ΛΟΓΟΔΙΚΤΥΟ® είναι ένα υπερσύγχρονο και σοβαρό θεραπευτήριο, με αυστηρά επιλεγμένους και έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες που δουλεύουν με συνέπεια και σύστημα, με σοβαρότητα και αγάπη προς το παιδί και τον ενήλικα που έχει την ανάγκη τους. Στο κέντρο μας δεν αναλαμβάνει ποτέ θεραπεία ένας θεραπευτής που κάνει την πρακτική του άσκηση. Απαραίτητο προσόν όλων των συνεργατών μας ήταν και θα είναι πάντα οι γνώσεις και η πείρα. Αυτό είναι που μας διαφοροποιεί από όλα τα υπόλοιπα μεγάλα και οργανωμένα Θεραπευτικά Κέντρα της Αθήνας και προκαλούμε κάθε υποψήφιο πελάτη μας να διαπιστώσει τη διαφορά αυτή ο ίδιος.

Στον πραγματικά πρότυπο χώρο του ΛΟΓΟΔΙΚΤΥΟΥ®, που λειτουργεί σε πλήρη εναρμόνιση με τις προδιαγραφές και οδηγίες του Αμερικανικού Συλλόγου Λογοπαθολόγων & Ακουολόγων (A.S.H.A.)  παρακολουθούμε τόσο παιδιά όσο και ενήλικες με ποικίλες διαταραχές, γλωσσικέςεργοθεραπευτικέςψυχικές ή μαθησιακές και παρέχουμε απογευματινές θεραπευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ατομικό επίπεδο

Επίσης, στο ΛΟΓΟΔΙΚΤΥΟ® λειτουργεί ομαδικό, υπερ-εντατικό, πρότυπο ημερήσιο πρόγραμμα για παιδιά με διαταραχές αυτιστικού φάσματος (αυτισμό) υψηλής και μέσης λειτουργικότητας που προετοιμάζονται για φοίτηση σε κανονικό σχολικό πλαίσιο.

Τέλος, στο ΛΟΓΟΔΙΚΤΥΟ®  κάθε Σάββατο γίνονται Ομάδες Κοινωνικών Δεξιοτήτων και θεραπευτικές Θεατρικές Ομάδες για παιδιά όλων των ηλικιών.

Στο ΛΟΓΟΔΙΚΤΥΟ® χρησιμοποιούμε μία σειρά ειδικών διαγνωστικών εργαλείων καθώς και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ώστε να παρέχουμε την καλύτερη και πλέον εμπεριστατωμένη διάγνωση και καθοδήγηση στον γονιό και το άτομο που χρειάζεται θεραπεία.

Επιπλέον, στα γραφεία μας  υπάρχουν τεράστιοι χώροι, ειδικά διαμορφωμένοι για θεραπεία, εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με τα πιο πρωτοποριακά συστήματα διάγνωσης και αποκατάστασης (π.χ. αίθουσα Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης 25τμ με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό S.I.) Σε 8 (οκτώ) από τις αίθουσές μας οι γονείς έχουν τη δυνατότητα μέσω μονόπλευρου καθρέφτη να παρακολουθούν τις θεραπείες όταν αυτό είναι απαραίτητο. Έτσι εκπαιδεύονται στις διάφορες θεραπευτικές προσεγγίσεις και καθοδηγούνται πώς να βοηθούν το παιδί στο σπίτι.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το επίπεδο παροχής υπηρεσιών στον χώρο μας καθώς και για την πολύπλευρη κλινική και εκπαιδευτική πείρα του προσωπικού μας. Όλα αυτά αποτελούν την θεωρία του γιατί ξεχωρίζουμε στο ΛΟΓΟΔΙΚΤΥΟ®. Ξεχωρίζουμε όμως και στην πράξη: γιατί κάνουμε την δουλειά μας σωστά και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. Γιατί έχουμε γρήγορα και ορατά θεραπευτικά αποτελέσματα. Είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να μας εμπιστεύεται και αυτό που μας οδηγεί μπροστά, στην πρωτοπορία και στην διαρκή βελτίωση και ανάπτυξη.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να μας γνωρίσετε από κοντά και να μας εμπιστευθείτε κι εσείς!